DOBRODOŠLI U APARTMANE “NIKOLIĆ”

O nama

Vila Gomax 1, apartmani Nikolić, smeštena je na mirnoj lokaciji, nedaleko od centra starog Zlatibora, na svega 900 m od jezera  i 450 m od Titove vile. Izgradjena u savremenom stilu, s pažljivo biranim i uređenim enterijerom, vila Gomax omogućava potpuni užitak boravka na planini.

Apartmani Nikolić veličine su od 32 do 36 m2, sa odvojenom spavaćom sobom, dnevnim boravkom sa ležajem, kompletno opremljenom kuhinjom i prostranim terasama sa kojih se pruža predivni pogled na Taru i Tornik. Apartmani poseduju besplatan privatni parking.

Apartmani su opremljeni svim neophodnim i modernim sadržajima kao što su: TV, kablovska, bežični internet, telefon, fen, mini bar. Svi apartmani poseduju sistem daljinskog grejanja.

Nedaleko od vile, nalazi se lečilište “Čigota” kao i jezero i spomenik do kojih se može stići svakodnevnom laganom šetnjom, dok je u sklopu višednevnog boravka na Zlatiboru pogodno posetiti najatraktivnije turističke destinacije kao što su Drvengrad, Šargarska osmica, Kremna, Tara, Sirogojno, Gostilje, Zlatiborska jezera, Stopića pećina, Uvac.

Opustite se i uživajte u lepotama Zlatibora

DOSTUPNI APARTMANI

Smeštaj

UVEK NA RASPOLAGANJU

Usluge

SNOVI KOJI SE OSTVARUJU

Venčanja

Opustite se posle venčanja na divnoj planini ili rezervišite svojim najdražim gostima najlepše apartmane.

IDEJE KOJE SE OSTVARUJU

Business

Obradujte svoje poslovne partnere ili zaposlene i omogućite im da uživaju u svim sadržajima koje Zlatibor nudi. Na nama je da ponudimo prijatan odmor za naredni dan.

Zlatibor

Lokacija naših aparmana Nikolić na Zlatiboru, Vila Gomax 1.

Lokacija apartmana

Vila Gomax 1, Kiridžijska 71, Zlatibor (31315)

Pozovite nas za rezervaciju

Ukoliko želite telefonom da se informišete ili zakažete svoj termin, stojimo na raspolaganju.

Pozovite još danas!

+381 64 253 61 43 ili +381 64 936 14 09

Pošaljite nam e-mail

Pošaljite nam e-mail sa zahtevom za rezervaciju ili za bilo koju dodatnu informaciju.

Čekamo na Vas

E-mail info@apartmaninikolic.rs